Pinsa RomanaEnglishSoumalainen

Nytt startpaket

Pinsa Romana har tagit fram ett startpaket för dig som är ny på Pinsabröd.

Läs mer

Certifikat

Fördelar

Pinsa i ugnFör slutkunden

Väldigt lättsmält bröd - På grund av att en stor andel vatten absorberas i degen.

Lågt kaloriintag - På grund av sojamjölet som är hög på protein och att vetet inte raffineras och därför inte innehåller stärkelse.

Bra för veganer och vegetarianer - På grund av avsaknad av animaliska fetter.

Betydligt lägre gluten innehåll - Eftersom endast 30% av degen består av vete.

GMO Fri - Produkten innehåller ingen genmodifiering.

För restaurangen

80% Hydration - Man säljer vatten, vilket har låg(ingen) kostnad.

Kunden blir hungrigare - På grund av att produkten är lättsmält, kan man äta mer och oftare.

Utan animaliskt fett - Gör att det finns inget hinder för veganer och vegetarianer att bli kunder.

Förbakning - Pinsan kan förbakas, dekoreras och exponeras i exempelvis en kyldisk.

Göra själv - Förbakade Pinsor kan användas av slukunden själv för dekoration och man tar betalt för t ex vikt

Ingen bagare - Restaurangen behöver ingen välutbildad "Pizza-chef"

Efterrätt - På grund av den låga salthalten kan man enkelt göra söta variationer för desserter.

Lagring - Dom förbakade Pinsorna kan enkelt förvaras länge i frys eller som vacuum-förpackade.