Pinsa RomanaEnglishSoumalainen

Nytt startpaket

Pinsa Romana har tagit fram ett startpaket för dig som är ny på Pinsabröd.

Läs mer

Testa på

Pinsa Romana lånar ut all utrustning 

och hjälper dig testa bakning av Pinsabröd.

Läs mer

 

Certifikat

Fördelar

Pinsa i ugnFör slutkunden

Väldigt lättsmält bröd - På grund av att en stor andel vatten absorberas i degen.

Lågt kaloriintag - På grund av sojamjölet som är hög på protein och att vetet inte raffineras och därför inte innehåller stärkelse.

Bra för veganer och vegetarianer - På grund av avsaknad av animaliska fetter.

Betydligt lägre gluten innehåll - Eftersom endast 30% av degen består av vete.

GMO Fri - Produkten innehåller ingen genmodifiering.

För restaurangen

80% Hydration - Man säljer vatten, vilket har låg(ingen) kostnad.

Kunden blir hungrigare - På grund av att produkten är lättsmält, kan man äta mer och oftare.

Utan animaliskt fett - Gör att det finns inget hinder för veganer och vegetarianer att bli kunder.

Förbakning - Pinsan kan förbakas, dekoreras och exponeras i exempelvis en kyldisk.

Göra själv - Förbakade Pinsor kan användas av slukunden själv för dekoration och man tar betalt för t ex vikt

Ingen bagare - Restaurangen behöver ingen välutbildad "Pizza-chef"

Efterrätt - På grund av den låga salthalten kan man enkelt göra söta variationer för desserter.

Lagring - Dom förbakade Pinsorna kan enkelt förvaras länge i frys eller som vacuum-förpackade.