Fördelar
Väldigt lättsmält bröd - På grund av att en stor andel vatten absorberas i degen. Lågt kaloriintag - På grund av sojamjölet som är hög på protein och att vetet inte raffineras och därför inte innehåller stärkelse. Bra för veganer och vegetarianer - På grund av avsaknad av animaliska fetter. Betydligt lägre gluten innehåll - Eftersom endast 30% av degen består av vete. GMO Fri - Produkten innehåller ingen genmodifiering. För restaurangen 80% Hydration - Man säljer vatten, vilket har låg(ingen) kostnad. Kunden blir hungrigare - På grund av att produkten är lättsmält, kan man äta mer och oftare. Utan animaliskt fett - Gör att det finns inget hinder för veganer och vegetarianer att bli kunder. Förbakning - Pinsan kan förbakas, dekoreras och exponeras i exempelvis en kyldisk. Göra själv - Förbakade Pinsor kan användas av slukunden själv för dekoration och man tar betalt för t ex vikt Ingen bagare - Restaurangen behöver ingen välutbildad "Pizza-chef" Efterrätt - På grund av den låga salthalten kan man enkelt göra söta variationer för desserter. Lagring - Dom förbakade Pinsorna kan enkelt förvaras länge i frys eller som vacuum-förpackade. |